Σαντορίνη topoGuide

Νέο topoGuide Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι το διασημότερο ελληνικό νησί, ένας καταιγισμός απρόσμενων τοπίων και μοναδικών εμπειριών. Ένα πυκνό δίκτυο από μονοπάτια, που διατρέχουν τα πιό εντυπωσιακά τοπία του νησιού, προτρέπει τους επισκέπτες να γνωρίσουν μια άλλη όψη της Σαντορίνης, που κρύβεται στη κόψη της Καλντέρας, στο Σκάρο και στην αρχαία Θήρα.
Μεγάλο μέρος από τα μονοπάτια αυτά οργανώθηκε σε διαδρομές, που επισημαίνοται στην αρχή και το τέλος με ωραίες κατατοπιστικές πινακίδες του Δήμου Θήρας. Στη διάρκεια της διαδρομής όμως, συνήθως δεν υπάρχει καμμία ένδειξη ...

Η εφαρμογή Σαντορίνη topoGuide έρχεται να επικουρήσει τον πεζοπόρο, υποδεικνύοντας του τον καλύτερο δρόμο ανάμεσα στα δεκάδες καλντερίμια των οικισμών και τις άπειρες διακλαδώσεις του οδικού δικτύου, με μια λεπτομέρεια που κανένας χάρτινος χάρτης δεν μπορεί να προσφέρει. Κάθε Διαδρομή έχει μια αναλυτική περιγραφή, φωτογραφίες και έναν πίνακα Σημείων Ενδιαφέροντος.

Η εφαρμογή παρέχει off-line αναλυτικούς χάρτες και κείμενα γεωγραφίας και φύσης, καθώς και φωτογραφίες για όλα τα αξιόλογα και ενδιαφέροντα στοιχεία του νησιού. Ένας πίνακας με δεκάδες Σημεία Ενδιαφέροντος και μια μηχανή αναζήτησης όρων διεκολύνουν τον εντοπισμό των διαφόρων στοιχείων.

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.